Alarmsystemen: Beveilig uw eigendommen en persoonlijke bezittingen!

VBA levert alarmsystemen, met of zonder certificaat, voor kantoren, scholen en winkels maar ook voor particulieren die zich willen weren tegen inbraak. Wij kunnen ook de doormelding via de particuliere meldkamer en, indien gewenst, alarmopvolging door een erkend bedrijf voor u verzorgen. De systemen kunnen zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is een passende en betaalbare oplossing. Wij adviseren om eerst in kaart te brengen wat u precies zoekt. VBA biedt veel op maat gemaakte mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

Alarminstallatie 2

Mistgenerators: Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen.

Zie onderstaande video voor een demo van de mistgenerator.

Een mistgenerator is in staat om in slechts enkele seconden een groot kantoor, winkel of andere ruimte totaal te vullen met een ondoorzichtige mist. Het is daarna onmogelijk een hand voor ogen te zien. De mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De uitgestoten mist en de eventuele binnensirene zorgen dat de ogen en oren van de ongewenste bezoeker(s) nog nauwelijks functioneren. Deze mist is niet schadelijk voor apparatuur. Het toestel wordt geplaatst in de ruimte(s) die de meest waardevolle zaken bevat(ten). Zodoende wordt op een effectieve wijze de schade beperkt tot een strikt minimum.

Voor meer informatie of een live demonstratie in ons kantoor te Hoek van Holland kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

VBA | Prioriteit in veiligheid!