Warmtebeeldcamera’s

Hoe kunnen locaties waar veel mensen komen in deze tijden veilig hun deuren open houden? Met warmtebeeld- of thermische camera’s kan contactloos en betrouwbaar lichaamstemperatuur worden gemeten van grotere groepen mensen. VBA kan klanten helpen bij oplossingen zoals bijvoorbeeld: koortsdetectie bij de ingang van ziekenhuizen, scholen, entree van winkels, ingangen van kantoorpanden of in het openbaar vervoer.

Kentekencamera’s

Herken kentekens op auto’s, ‘s-nachts en overdag

VBA levert kentekencamera’s die beschikken over een speciale techniek om, zowel overdag als ’s nachts, kentekens van o.a. auto’s goed in beeld te brengen. Door een speciaal filter en infrarood verlichting is dit mogelijk. Met behulp van een speciaal daarvoor ingerichte server kunt u kentekens in een database terugvinden met datum en tijdsinformatie. De foto’s hiernaast geeft u een idee van de beeldkwaliteit van deze kentekencamera’s.

Kenteken camerabeelden overdagKenteken camera snachts

*Op bovenstaande beelden ziet u hoe ’s nachts de kentekenweergave haarscherp in beeld komt, ook overdag maakt de kentekencamera perfecte opnames. Dit systeem is ook uitgerust met motion detection. Het voordeel hiervan is dat beelden makkelijker terug te vinden zijn.

Toegangsbewaking

Intercom- en videosystemen

Intercomsysteem

Toegangsbewaking is onmisbaar in appartementen en etagewoningen. Maar ook praktisch en handig in zowel woonhuis als kantoor. Met één druk op de knop opent u veilig en gemakkelijk de voordeur.
Een intercomsysteem vervangt een bestaande belinstallatie. U kunt met een deurtelefoon met de bezoeker praten voordat u de deur – op afstand – opent. VBA levert verschillende intercomsystemen, ook draadloos.

Video intercomsysteem

Mocht u ook willen zien wie u bezoekt dan kan dat met een video intercomsysteem. U ziet binnen op een handig klein scherm wie er bij u voor de deur staat. Bij de deurbel wordt namelijk een klein cameraatje ingebouwd. Neem contact met VBA op voor de mogelijkheden.

Recorders

De camerabeelden bekijken

VBA levert recorders die kunnen opnemen in High Definition (HD). Kortom haarscherp beeld zowel in weergave als opname. Een camerasysteem is zowel via VGA (kabel) als HDMI (kabel) te koppelen aan een beeldscherm of televisie zodat u daar de beelden kunt terugkijken. U kunt kiezen uit verschillende systemen en prijsklassen. Voor ieder budget biedt VBA een oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bekijken van verschillende opnamerecorders in ons kantoor te Hoek van Holland.

VBA | Prioriteit in veiligheid!